Fibromyalgiens mysterium er endelig løst! Venligst del disse oplysninger med alle, du kender!

I mange år har fibromyalgi patienter lidt uforklarlig smerte, som mange læger troede var simpelthen psykologiske eller “i deres hoveder” og mysteriet af fibromyalgi løst.

Nu er ofrene for fibromyalgi valideret. Forskerne isolerede den største kilde til smerte hos disse patienter på de usandsynlige steder – overskydende blodkar i hånden.


Disse overskydende blodkar er en speciel type nervefibre kaldet arteriole-place (AV) shunts. De thestudy forskere, der blev offentliggjort i smerte medicin journal, undersøgte huden på hånden af ​​en patient, der havde en mangel på sensoriske nervefibre, hvilket forårsager en reduceret reaktion på smerte. Derefter undersøgte de hudprøverne fra hænderne på andre fibromyalgi patienter og fandt en stor mængde af shunts.

Indtil da blev AV shunt-fibre kun anset som ansvarlige for regulering af blodgennemstrømningen. Nu er det blevet opdaget, at der er et direkte spor mellem disse nerver og helkropssmerte, at mange patienter lider af fibromyalgi, så nu kan vi fortælle mysteriet om fibromyalgi løst.

Siger Dr. Frank L. Rice, neuroscientist,

 

Vi har allerede troet, at disse nerveender kun har været involveret i regulering af blodgennemstrømningen på et underbevidst niveau, men her ses der tegn på, at blodkærmens terminering også kunne bidrage til vores bevidste følelse af berøring … og også smerte. Denne dårligt styrede blodcirkulation kan være kilden til muskelsmerter og achiness og følelsen af ​​træthed, der skal skyldes mælkesyreopbygning og lave niveauer af fibromyalgi-inflammation [hos] patienter. Dette kan igen bidrage til hyperaktivitet i hjernen.

Denne opdagelse kan føre til fremtidige effektive behandlinger for sygdommen, da nuværende behandlinger som narkotisk smertestillende medicin, anti-epileptiske lægemidler og anti-depressiva har undladt at bringe nødhjælp til millioner af patienter.

Desuden kan dette gennembrud føre til løsning af andre langvarige problemer omkring denne mystiske sygdom, som for eksempel svækkelse af træthed, ekstrem smerte i hænderne og andre specifikke punkter i kroppen, samt hvorfor det kolde vejr synes at forværre symptomerne .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *